Ante Čačić objavio popis igrača Hrvatske koji putuju u Francusku

Vidi originalni članak
Ćorić i Rog su dobili prednost u odnosu na Halilovića i Antolića jer sam se vodio time kojima od ovih igrača će više štetiti boravak i neigranje u Francuskoj od onih kojima to neće predstavljati problem. Također, ovime sam htio nagraditi Ćorića i Roga za odličnu sezonu i zalaganje tijekom pripremnog razdoblja, rekao je izbornik Čačić.

Iako je na treningu dobio jak udarac u gležanj, na popisu je svoje mjesto ipak zadržao pouzdani stoper Vedran Ćorluka, za koga će se točno stanje i težina ozljede znati u srijedu nakon što se obavi magnetska rezonancija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će na Euru igrati u skupini D s Turskom, Češkom i Španjolskom. Protiv Turske će igrati 12. lipnja na stadionu Park prinčeva u Parizu, protiv Češke 17. lipnja u Saint-Etienneu, a protiv Španjolske 21. lipnja u Bordeauxu.
Plasman u osminu finala izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije iz svake skupine, te još četiri najbolje trećeplasirane selekcije.

REPREZENTACIJA HRVATSKE

VRATARI: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka)

OBRANA: Darijo Srna (Šahtar), Šime Vrsaljko (Sassuolo), Vedran Ćorluka (Lokomotiv Moskva), Gordon Schildenfeld (Dinamo Zagreb), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Domagoj Vida (Dinamo Kijev), Ivan Strinić (Napoli)

VEZA: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter) Marcelo Brozović (Inter), Mateo Kovačić (Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Ante Ćorić (Dinamo Zagreb), Marko Rog (Dinamo Zagreb)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAPAD: Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Marko Pjaca (Dinamo Zagreb), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Duje Čop (Malaga)

sport.hrt.hr

Vezani članci