Najava TV i radio emisije Zrinjski info 27.11

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

TV emisija najavit će najveći nogometni derbi na ovim prostorima koji se igra u nedjelju na stadionu pod Bijelim Brijegom.  Vidjete ćete kako je bilo i na hercegovačkom rukometnom derbiju Zrinjski-Izviđač, a vidjet ćete i kako su košarkaši slavili nad Sutjeskom. Osim toga moći ćete pogledati sve rezultate klubova iz obitelji, kao i najavu svih zbivanja koje nas očekuju za ovaj vikend.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radio emisija nam donosi sve aktualnosti iz športske obitelji Zrinjski. Za radio Zrinjski info govore Dragan Perić, Nemanja Kerezović, Damir Saltarić, Marino Sabljić, Davor Barišić, Franjo Džidić,  Dario Zadro i Marina Zovko , a imat ćete priliku čuti najave za sve utakmice u kojima nastupaju naši sportaši. Radio emisja ide pod pokroviteljstvom portala zrinjski.info, hercegovina info i pincom.biz.

TV emisja je na programu na HTV Oscar C večeras sa početkom u 20 sati, dok će sat poslije biti prikazana na HTV Mostar. Radio emisija na programu je sutra večeras u 20 sati i 15 minuta na Radio postaji Herceg Bosna, dok će repriza biti u subotu sa početkom u 10 sati na Radio postaji Mostar.

Vezani članci