Željko Šakić: “Bilo bi lijepo kada bi u nedjelju bila puna Pecara”

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Međutim, njihovi navijači, svjesno ili ne, pomislili su da će se momčad Ivana Velića prošetati do naslova, a takvo uvjerenje pojačano je nakon uvjerljivih partija u Ligi za prvaka i pogotovo nakon što je Široki demolirao Igokeu u prvoj utakmici finala. Nakon druge utakmice i pobjede Igokee koja je finalnu seriju vratila na početak, sada su valjda i navijači shvatili ono što su igrači već znali - da će obrana naslova biti mukotrpna borba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Istina, cijeli Široki Brijeg, svi oko nas su mislili kako će biti lako i u ovoj utakmici. Sada su se i oni mogli uvjeriti da nije lako, kaže Željko Šakić, jedan iz većine igrača Širokog koji je odigrao puno bolju utakmicu u subotu nego u utorak.
- Igokea je u drugoj utakmici odigrala puno agresivnije, ali i mi smo im pomogli nekim svojim pogreškama. Nismo ništa pogodili izvana i uvukla nam se nervoza, dodaje Šakić.
Vjerojatno su i u samom klubu namjeravali spremati slavlje za nedjeljnu utakmicu, no sada je definitivno jasno da će Širokobriježani morati još jednom putovati u Laktaše.
- Poraz u Laktašima sigurno je bio opomena, ali još uvijek smo u dobroj poziciji. Igramo u nedjelju doma i tu utakmicu jednostavno moramo dobiti. Zato bih volio da u nedjelju napokon bude puna dvorana, jer bi nam potpora navijača puno značila, zaključio je Šakić.

Dnevni list

Vezani članci