Vidoviti Nikola pogađa točne rezultate utakmica!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

To je uspjelo hrvatskom centru Nikoli Vujčiću, koji je pogodio točan rezultat, zamislite, košarkaške utakmice njegova Olympiacosa. Hrvatski reprezentativac imao je više nego dobar nos uoči četvrte, odlučujuće utakmice njegova Olympiacosa i poljskog Prokoma u borbi za Final Four Europske lige.

Vujo je uoči susreta izjavio da će utakmica završiti 86:70 za njegovu momčad i dogodilo se upravo to. Olympiacos je u Poljskoj slavio točno s 86:70 i tako s ukupnih 3:1 osigurao Final Four u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moja je procjena uoči utakmice bila da ćemo pobijediti s oko 16 koševa razlike pa sam prognozirao taj rezultat", izjavio je skromni Vujčić za grčki portal SentraGoal.
Sada samo moramo čekati da se Vujo oglasi i prije 7. svibnja kada njegova momčad u Parizu igra polufinale protiv Partizana. Još kad bi dojavio i kako će završiti drugo polufinale Barcelone i CSKA bio bi to već respektabilan listić. No, vjerujemo da će obje utakmice najjačih europskih momčad biti toliko neizvjesne da već sada možemo prognozirati barem jedan neriješen ishod. Živi bili pa vidjeli.
Net.h