TRENERSKA KLINIKA MOSTAR Stižu euroligaški treneri

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Ove subote, 3. lipnja, u Mostaru će se održati "Trenerska klinika Mostar". Ista će biti održana u  dvorani na Bijelom brijegu te u Press dvorani City Hotela u Mostaru. Predavači će biti ugledni treneri iz regije, zaposleni u jednako uglednim europskim klubovima.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Čast nam je i zadovoljstvo Vas pozvati i ove godine na 2.Trenersku kliniku Mostar.
I ove godine smo se potrudili u suradnji sa Košarkaški savez Herceg-Bosne da pred vas dovedemo eminentne stručnjake iz svijeta košarke.
 
Čast nam je što će sa nama ove godini biti čovjek koji je na prošlom Eurobasketu napravio pravi podvig sa reprezentacijom Poljske, Igor Miličić. Uz njega će biti trener sa višegodišnjim iskustvom Eurolige, te bivši selektor Crne Gore, Zvezdan Mitrović.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Iz ruskog Unicsa nam dolazi Mile Karakaš, koji je sa sjajnom generacijom mladih hrvatskih igrača postao prvak Europe, te na kraju iz jednog od najboljih programa za razvoj mladih igrača u Europi, Ulmovog, Orange academy nam dolazi Ilija Omrčen", poručili su organizatori.
 
Klinika će se održati u subotu 3. lipnja u Mostaru u dvorani Bijeli Brijeg te press dvorani City Hotela od 11 do 18 sati.

Vezani članci