Top 16 Euroliga: Mostarac Bojan Bogdanović zabio 14 u porazu Fenera

Vidi originalni članak
U dvobojima 13. kola E skupine TOP 16 faze Eurolige košarkaši Panathinaikosa su u Ateni slavili protiv Unicaje Malage s 69-60, dok je Laboral u Vitoriji pobijedio Fenerbahče s 95-73.

Pao je pobjedom protiv izravnog suparnika osigurao četvrtfinale, a kod Grka je Roko Leni Ukić zabio 7 koševa, uz po dva skoka i asista. Fenerbahče je izgubio kod Vitorije i smanjio izglede za četvrtfinale. Bojan Bogdanović je s 14 koševa bio prvi strijelac turske momčadi, dok je Luka Žorić imao 9 poena i 7 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj skupini je u srijedu Armani u Milanu svladao Barcelonu (91-63), kojoj je to prvi poraz u drugog fazi natjecanja, a u petak igraju Efes i Olimpiakos. Vodi Barcelona s 25 bodova, Milano ima 23, Panathinaikos 20, Olimpiakos, Unicaja Malaga i Fenerbahče po 18, Laboral Vitoria 17, a Efes Istanbul 14 bodova.

U skupini F Maccabi je pobijedio u Muenchenu Bayern s 94-92, te osigurao četvrtfinale zajedno s CSKA i Real Madridom, koji su to učinili ranije. U izraelskoj momčadi Andrija Žižić je igrao samo jednu minutu, te ubilježio jedan skok. Ostale utakmice ove skupine igraju se u petak.

Hina

Vezani članci