Mladi košarkaši Zrinjskog na jednom od najjačih europskih košarkaških turnira

Vidi originalni članak
Od 9. do 11 rujna u Opatiji i Rijeci održava se međunarodni juniorski košarkaški turnir - Kvarnerska rivijera Marino Cvetković, koji iz godine u godinu postaje sve jači turnir sa respektibilnim momčadima. Na turniru pored košarkaša Zrinjskog sudjeluju domaćin Kvarner 2010 , KK Beneton (Italija), KK Janča(Slovenija), KK Split(Hrvatska), BC Inter BA(Slovačka). Naši košarkaši biti će u grupi B sa Splitom i Interom iz Bratislave. Prvog dana turnira snage će odmjeriti Split i Zrinjski dok će dan poslije Inter i Zrinjski. U nedjelju će se igrati utakmice za konačni plasman momčadi.

Novi voditelj omladinske škole Vedran Odak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na zadnjoj skupštini kluba izabran je novi sportski direktor te voditelj omladinske škole u HKK Zrinjski. Upravno vijeće jednoglasno je potvrdilo Vedrana Odaka za novog direktora.U dosadašnjoj karijeri istakao se u radu sa mladima.

Vedran Odak rođen je 1986.godine u Mostaru gdje je završio osnovnu i srednju školu te Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru sa titulom Magistar ekonomske struke , smjer Menadžment , magistarski rad : organiziranje sportske organizacije s praktičnim primjerom HKK Zrinjski. Prošao sve selekcije HKK Zrinjski te se trenerskim poslom bavi od 2006. godine te je obnašao funkcije trenera svih selekcija omladinskog pogona i Zrinjski 2.

Kadeti i juniori formu bruse na Trimuši

Okupljanjem na mostarskoj Trimuši omladinski pogon Zrinjskog, započeo je pripreme za novu sezonu. Pripreme će trajati 20 dana, a raditi će se dva puta dnevno pod vodstvom mladog trenera Filipa Novaka. Pripreme će se održavati na Trimuši i u dvorani Đački dom. Treneri koji će voditi omladinske selekcije ove godine biti će Kristijan Marić(predkadeti), Nedjeljko Zelenika(kadeti) , Branko Princ(juniori)

 

Vezani članci