Mason, Princ, Morović od sljedeće sezone opet na Pecari?

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
...u tom društvu, mnogi mladi igrači Širokog zapeli su za oko bogatijim i jačim klubovima. Imena Ramljaka, Planinića, Šakića, Pilepića, Vladovića, Collinsa uglavnom su se spominjala kao igrači koji će promijeniti sportsku sredinu.

 Tko će ostati?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Trojica su već i promijenila klupske majice, pa je ubojiti šuter Fran Pilepić završio u Bilbao Basketsu u Španjolskoj, Jakov Vladović je potpisao za slovenskog prvaka Krku, majstor zakucavanja Coleman Collins skrasio se u redovima francuskog prvoligaša Roannea.
Ostali Darko Planinić, Željko Šakić, Ivan Ramljak, govorka se, da će danas ili sutra, također, otići u neki od poznatijih klubova, a mladi centar Planinić u neki klub iz Eurolige. Sportska javnost u Bosni i Hercegovini, a osobito navijači Širokog pitaju se, što će ostati i s kojom bi momčadi Širokobriježani mogli krenuti u novu sezonu i hoće li Ivan Velić uspjeti okupiti momčad i približne kvalitete prošlogodišnjoj ili pak i sam trener razmišlja o možebitnom novom klubu, nakon što je sa Širokim u Bosni i Hercegovini osvojio što se osvojiti može i to u više navrata, piše Večernji list.

 No, najvjerojatnije će Ivan Velić ostati na kormilu uspješnog broda i zajedno s upravom stvarati neku novu momčad. Koliko su god zanimljivi odlasci s Pecare, njihovi transferi, odštete, pa tako i krpljenje klupskog proračuna, u Širokom ne sijede skrštenih ruku i razmišljaju o mogućim zamjenama za igrače koji su otišli ili koji o tome razmišljaju.

 Menadžeri nude igrače

 Odlaske iz redova bosanskohercegovačkog prvaka prate brojni menadžeri i nude igrače iz svog portfelja. Kao potencijalni kandidati za majicu Širokog u idućoj sezoni spominju se neka imena košarkaša koji su već jedno vrijeme u njemu uspješno igrali. Neće biti nikakvo iznenađenje ako se na Pecare iduće vrate igrači koji su nastupajući jedno vrijeme za Široki doživjeli i punu afirmaciju, a to su Chester Mason, Vedran Morović.

 Ovih dana na Pecari se moglo vidjeti nekadašnjeg kapetana Širokobriježana Vedrana Princa koji je proteklih godina igrao za zagrebačke klubove Cibonu i Cedevitu.

Vezani članci