Marin Rozić: Nisam trtaroš, no trebat će mi vremena da se oslobodim

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
No, mrzio je taj svoj stolac na parketu, točno nasuprot klupe momčadi kojoj igrački 364 dana nije mogao pomoći.

- Najgore mi je bilo tu tužnu polusezonu gledati sa strane, nemoćan da pomognem. Sjećat ću se i toga kako sam se loše osjećao kada sam čuo da moram na drugu operaciju Ahilove tetive. Nisam trtaroš, no trebat će mi vremena da se oslobodim straha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda u Širokom (82:81) prva je u NLB ligi izborena izvan Zagreba:

- Za nas je to bila velika pobjeda. Da smo izgubili u Širokom, bili bismo u gadnom sosu. Izgubili bismo možda izglede za Euroligu. Vjerujem da idemo prema boljim vremenima.

Na tom putu, već sutra (20.15), ispriječit će im se Cedevita.

- Ta nam je utakmica jako bitna, ali i njima. Cedevita trenutačno izgleda kao momčad koja je najbliža najvećim euroligaškim bodovima i domaćim trofejima. No, još vjerujem u našu momčad. Ako ih pobijedimo, doći ćemo na pobjedu zaostatka. Vjerujem da i bez pojačanja možemo osvojiti naslov.

Rozića su ohrabrili neki suigrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Vragović je u Širokom igrao najbolje dosad. U nedostatku Stipčevića, razigravač je bio i Bogdanović, i moram vam reći da mi se svidio. To je njegova prirodna pozicija, s loptom je jak, o talentu ne treba trošiti riječi. Gira nije onaj iz NBA lige, no i on će nam biti od velike pomoći. U prijelomnim trenucima uzeo je loptu i zabio. Krapić ima puno energije, čvrst je, jednostavan i borben.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Vezani članci