Leteći Mostarac Bojan Bogdanović: Nanio prvi poraz Panathinaikosu

Vidi originalni članak
Fenerbahče je u četvrtom kolu skupine E slavio sa 77:72 i tako nanio prvi poraz Panathinakosu. Bogdanović je susret završio s 15 koševa, jednim skokom i 3 asistencije, a Luka Žorić je dodao 3 koša i 2 skoka. Kod Grka je Roko-Leni Ukić upisao 4 koša i 3 asistencije.

U drugom susretu u skupini Barcelona je u španjolskom dvoboju pobijedila Unicaju s 83:79 te tako ostala neporažena u drugom krugu natjecanja. Ante Tomić je za katalonsku momčad postigao 9 koševa i 3 skoka i 2 asistencije. Unicaji je to drugi poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi poraz Real Madrida u cijeloj sezoni

U skupini F madridski Real izgubio je kod moskovskog CSKA s 85:71, a košarkašima Reala to je prvi poraz nakon što su nanizali čak 31 uzastopnu pobjedu u svim natjecanjima. Dontaye Draper je za 13 minuta igre ostvario samo jednu asistenciju.

U druga dva susreta u skupini Maccabi je u Tel Avivu pobijedio Partizan s 88:67, a Galatasaray je u Münchenu svladao Bayern sa 72:66.

Maccabi predvodi skupinu s maksimalnim učinkom, slijede Real Madrid i CSKA Moskva sa po tri pobjede, Bayern ima dvije, a po jednu Lokomotiv, Partizan i Galatasaray. Žalgiris i dalje čeka prvu pobjedu.

Vezani članci