KONFERENCIJA HKK ZRINJSKI "Zbog dvorane treniramo u 6 sati ujutro, stigla dva pojačanja iz SAD-a"

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Danas je u klupskim prostorijama Zrinjski održana prva ovogodišnja tiskovna konferencija povodom početka sezone 2022./2023. Prvenstva BiH. Konferenciji su nazočili predsjednik Slavko Cvjetković, trener Kristijan Marić i kapetan Robert Soldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Slavko Cvjetković je otvorio konferenciju gdje je predstavio izmjene u Upravnom i Nadzornom odboru, kao i izmjene kupskog Statuta. Rekao je kako se HKK Zrinjski ove godine okreće domaćim igračima i igračima iz okruženja, a kao pojačanje su dovedena dva igrača iz SAD-a. Pohvalio je trenera i igrače na njihovom zalaganju u pripremnom razdoblju jer zbog zauzetosti dvorana, dvaput tjedno treniraju šest sati ujutro.

HKK Zrinjski konferencija za medije press listopad 2022

Cvjetković se posebice zahvalio svim sponzorima i prijateljima kluba koji i ove godine pomažu radu HKK Zrinjski. Pozvao sve zainteresirane sponzore da budu dio lijepe i uspješne priče HKK Zrinjski. Također predstavio je i članske iskaznice koje su ujedno i sezonske ulaznice, te je pozvao sve prijatelje kluba da ih kupe i na taj način potpomognu HKK Zrinjski.

Predsjednik kluba je istaknuo kako će se ubrzo održati Donatorska večera, koja će biti prigodna prilika da se dodatno pomogne rad HKK Zrinjski.

Trener Kristijan Marić se zahvalio predsjedniku i Upravnom odboru HKK ZrinjsKI jer su u proteklom razdoblju napravili velike promjene i postavili smjer za daljni razvoj kluba. Naglasio je kako je ekipa mlada i neiskusna, ali da je spremna za borbu protiv svakog protivnika. Iako su kasno krenuli s pripremama, zasad prolaze u najboljem redu. Prvenstvo BiH za košarkaške bi trebalo početi 22.10.2022. godine, ali još uvijek nije službeno potvrđeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HKK Zrinjski konferencija za medije press listopad 2022

Trener je pozvao sve navijače da dođu u dvoranu i podrže ekipu jer će njihova podrška puno značiti ovogodišnjoj ekipi.

Kapetan Robert Soldo je rekao kako je ekipa, iako mlada, svjesna da mora davati maksimum na treninzima, te da će se morati postepeno dizati u formi jer su kasno krenuli s pripremama. Soldo je naglasio kako će se ekipa morati boriti za svaku loptu i za svaki koš kroz cijelo prvenstvo.

HKK Zrinjski konferencija za medije press listopad 2022

Pohvalio je sve suigrače jer svi daju maksimalan doprinos na treninzima i da će kasniji početak prvenstva dobro doći da se dodatno uigraju. Zahvalio je Upravi kluba jer su igračima omogućili dobre uvjete za pripreme.

Dodajmo kako Zrinjski na raspolaganju ima domaće igrače  Brajkovića, Macana, Soldu, Toma Zlomislića, Božića, Andrijanića i Pažina, a u klun su stigli Špago, Žunić, te Amerikanci, Antwan Maxwell i Glen Abram.

Vezani članci