FOTO  HKK Zrinjski: Veliki klub sa velikim srcem

Vidi originalni članak
...aktualnog košarkaškog prvaka BiH i sudionika prestižne regionalne ABA Lige.

Ova pobjeda šlag je na sve ono što su Plemići napravili u tekućoj sezoni, a napravili su zaista puno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči početka natjecateljske sezonu u kojoj je HKK Zrinjski zahvaljujući plasmanu u domaćoj ligi izborio učešće u 2 ABA Ligi Uprava kluba je krenula s projektom veliki Zrinjski.

Godinu u kojoj je HKK Zrinjski proslavio 25. godina postojanja Plemići su završili na prvom mjestu domaće lige, a osvojili su i Kup Herceg-Bosne nakon pobjede nad Širokim u gostima.

Uz sve to Plemići su ostavili veliki trag u premijernom nastupu u 2 ABA Ligi. Ohrabreni velikim rezultatima Plemići su krenuli jako u nastavak sezone čija je kruna ova velika pobjeda nad Igokeom na gostovanju.

Plemići su bili i na korak od plasmana na final-four 2 ABA Lige, ali doslovno jedna lopta je odlučila da se to ne dogodi. Uz tu jednu loptu Plemići su pored Šutala u nastavku sezone ostali prvo bez Vedrana Princa koji je alfa i omega ove ekipe, a zatim i bez pouzdanog Alija Demića.

Gubitak trojice ovako važnih igrača uzdrmao bi svaki klub, ali ne i HKK Zrinjski. Ambiciozna uprava potegnula je za zamjenama i opet pogodila sa pojačanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mostar i navijači Zrinsjkog su prepoznali da se stvara veliki Zrinjski pa je nakon dugo-dugo godina dvorana na Bijelom Brijegu u nekoliko navrata bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

Liga za košarkaškog prvaka BiH na pola je puta. Zrinjski je trenutno usamljen na vrhu i kao takav u srijedu dočekuje KK Kakanj, momčad koja je Plemićima zadala za sada jedini poraz u Ligi za prvaka.

Na krilima pobjede nad Igokeom, ali i pobjedama nad Sparsima u Sarajevu, te Bosnom na svom parketu Plemići se žele revanširati Kaknju za jedini poraz, ali i učvrstiti na vrhu ljestvice.

Sve ove pobjede i više su nego dovoljna pozivnicima ljubiteljima košarke i navijačima u Mostaru da u srijedu budu uz svoje Plemiće. Uz punu dvoranu i srčanu igru Plemići ništa nije nemoguće, pa tako ni osvajanje naslova prvaka BiH. Za kraj možemo zaključiti Mostar je već sada dobio VELIKI HKK ZRINJSKI sa velikim srcem.

HERCEGOVINA.info

Vezani članci