FOTO  HKK Zrinjski sutra sa KK Vogošća

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
U tu svrhu danas je održana tiskovna konferencija u službenim prostorijama kluba koju je po starom dobrom običaju vodio Mario Vrankić, a nazočnim novinarima su se obratili pomoćni trener Mario Glibić i Božidar Bubalo košarkaš kluba.

Mi ovu utakmicu moramo pobijediti bez ikakvog okolišanja, ali je jako bitno i da dobijemo sa što više razilike, jer nas je u posljednjih par sezona međusobni omjer sa nekim ekipama skupo koštao.Lani smo upravo radi Vogošće i koš razlike i izgubili status prvoligaša. Što se tiče same utakmice, mi smo na svim pozicijama bolji od Vogošće i pobjeda ovajputa ne bi smjela doći u pitanje, rekao je Glibić i dodao da su svi zdravi osim glavnom trenera koji ima neku upalu, ali da će on sbakakao biti sutra na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutra moramo dobiti utakmicu po svaku cijenu, i sve ovisi o nama. Oni imaju dva dobra igrača, dok mi imamo sjajna tri košarkaša koji su najbolji na svojim pozicijama. Puno toga će ovisiti o obrani, nama nije teško postići puno poena, ali sa druge strane i primamo ih puno. Mi smo optimisti, i mislim da ćemo sutra dobiti utakmicu.

Utakmica HKK Zrinjski-KK Vogošća igra se sutra sa početkom u 17 sati u dvorani na Bijelom Brijegu.

hercegovina.info

Vezani članci