HKK Zrinjski: Imamo kvalitetu da se suprostavimo Igokei

Vidi originalni članak
Trener Hrvoje Vlašić svjestan je kako je pred njegovim košarkašima utakmica s najtežim protivnikom koji je svoju kvalitetu pokazao i u ABA ligi.

"Ne možemo se postaviti da kažemo kako smo favoriti, ali dat ćemo sve od sebe da odigramo dobru utakmicu, a onda sigurno to možemo značiti rezultatski povoljno za nas. Po mom mišljenju moramo igrati puno bolju obranu, nego u posljednjim utakmicama. U posljednje dvije utakmice primili smo više od 90 poena, i to je nedopustivo. Ja znam da to nije lako, da nemamo široku rotaciju, itd, međutim svima je tako. Ja mislim da imamo kvalitetu da se suprostavimo Igokei, i garantiram da ćemo odigrati dobru utakmicu, hoće li to biti dovoljno za pobjedu ili ne, to neznam", kazao je trener HKK Zrinjski Hrvoje Vlašić, piše pogled.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Božo Đurasović složio se s trenerom Vlašićem kako je za povoljan rezultat protiv najbolje bh. ekipe potrebno popraviti igru u obrani.

"Smatram da imamo kvalitetu s Igokeom odigrati jednu dobru utakmicu, kao što smo igrali u Laktašima. Većim dijelom utakmice smo bili u egalu, laganom zaostatku, a onda nas je skraćena rotacija dovela do toga da izgubimo utakmicu, po mom mišljenju većom razlikom nego što smo zaslužili. Sutra igramo na domaćem terenu, i pružit ćemo bolju igru u obrani, nadam se i dobroj potpori s tribina. Ovim putem pozivam gledatelja da dođu u što većem broju, jer nam njihova podrška puno znači", poručio je Đurasović.

Porazi od Slobode i Sparsa nisu poremetili atmosferu u svlačionici, te igrači s optimizmom dočekuju ogled s Igokeom.

"Atmosfera u svlačionici je odlična bez obzira na poraz protiv Sparsa. Znamo koji su njihovi glavni igrači, njihove karakteristike, dobro ćemo se pripremiti, i nadam se uz pomoć publike ostvariti povoljan rezultat", istaknuo je Mario Petrić.

Utakmica između Zrinjskog i Igokeea igra se u subotu u 19 sati u dvorani na Bijelom Brijegu.

Vezani članci