FOTO  Široki razmontirao Igokeu 94:70

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Na Pecari su gostovali košarkaši  iz Aleksandrovca. No niti oni nisu imali nikakve šanse u srazu sa moćnom i jakom ekipom Širokog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

Široki ponovno, od prve minute na parketu, djeluje odlično. Iako su gosti poveli tricom to je bilo jedino vodstvo Aleksandrovčana. Što je utakmica više odmicala fenomenalni Mason i ekipa su se poigravali sa skupom i pojačanom ekipom Igokee. Najbolji igrač netom završene NLB lige Chester Mason briljirao je u večerašnjoj utakmici uz ubačenih 17 koševa, 14 skokova i 5 asistencija, bio je neuhvatljiv za gostujuću momčad. Mileković 14 koševa i 4 asistencije. Štemberger 12, Grgat 12 koševa. Mladi hrvatski reprezentativac Darko Planinić 5 koševa i 6 skokova za provedenih 16 minuta na parketu. Također mladi hrvatski reprezentativac Ivan Ramljak sjajan (9 koševa i 4 skoka), ponovo diže dvoranu na noge svojim NLB zakucavanjima.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Igokea nije pokazala ništa od dobre košarke, sigurno je da oni to mogu al ovaj put kao i nekoliko zadnjih utakmica Široki je djelovao „savršeno“ i bit će vrlo teško uzeti im bodove na Pecari.

 

 

 

 

 

 

ABCportal.info (FOTO Ivan RAMIĆ)

Vezani članci