BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 16,45

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STURM - W. NEUSTADT: 1 = 1,95

Prvenstvo Austrije osvojio je Red Bull, Sturm je bio u prilici pokvariti im taj dojam, no njihove misli odavno su usmjerene na finale Kupa u kojem su favoriti. Bečko Novo mesto ima svoje adute, ali Schieldenfeld bi nakon Hrvatske mogao i u Austriji osvojiti trofej.

CHELSEA - PORTSMOUTH: 1 = 1,18

Carlo Ancelotti izašao je iz okvira Italije i pokazao da zna znanje. Prvenstvo je već osvojio, a finale FA kupa s posrnulim Portsmouthom prilika je za dvostruku krunu koju neće ispustiti. Mornari su hrabro odigrali natjecanje i već sam ulazak u finale je ogroman uspjeh.

LYON - LE MANS: 1 = 1,13

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lavovi su se patili cijelo prvenstvo, ali su pobjedom u srijedu nad Monacom stigli nadomak minimalnog cilja, a to je kvalifikacije za Ligu prvaka. Suparnik na tom putu im je slabašni Le Mans, momčad koja već odavno zna da sljedeće sezone igra drugoligaško natjecanje.

CHIEVO - ROMA: 2 = 1,25

Roma će pobijediti, u to nitko ne sumnja, ali džentlmen Claudio Ranieri opet će gledati u leđa najvećem svjetskom nogometnom 'ego-triperu' (i znalcu) Joseu Mourinhu. Portugalac je pobjednik, Ranieri nije. No, u ovoj će utakmici uzeti sva tri boda.

WERDER - BAYERN: X = 3,20

Možda malo smjela prognoza, no Werder je u odličnoj formi, a Thomas Schaaf zna kako se osvaja Kup. Ofenzivno je klub iz Bremena ponovo na visokoj razini i to će predstavljati problem Bavarcima, stoga mislimo da će se konačan rasplet dogoditi tek u produžetku ili čak raspuvanjem s bijele točke.

MALAGA - REAL MADRID: 2 = 1,25

Na žalost po navijače Reala bit će to Pirova pobjeda. Barcelona je prošla sve zamke i meč loptu protiv Valladolida neće propustiti, no Kraljevski klub će stići oboriti neke rekorde po broju bodova i pobjeda. Mala utjeha, ali priprema za sljedeće prvenstvo gdje bi malom nadogradnjom mogli prekinuti katalonsku dominaciju.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

STURM - W. NEUSTADT: 1 = 1,95

CHELSEA - PORTSMOUTH: 1 = 1,18

LYON - LE MANS: 1 = 1,13

CHIEVO - ROMA: 2 = 1,25

WERDER - BAYERN: X = 3,20

MALAGA - REAL MADRID: 2 = 1,25

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 16,45.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 164,50 eura.

Započnite klađenje

Vezani članci