BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 12,42

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BOLTON - PORTSMOUTH: 1 = 1,50

MARSEILLE - ST ETIENNE: 1 = 1,30

ZAGREB - MEĐIMURJE: 1 = 1,45

FIORENTINA - CHIEVO: 1 = 1,45

HERTHA - SCHALKE: 2 = 1,90

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MALLORCA - MALAGA: 1 = 1,45

BONUS na 6 parova = 10% 
Ukupni koeficijent iznosi 12,42.  
Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 124,20 eura.

BOLTON - PORTSMOUTH: 1 = 1,50

Owen Coyle preuzeo je Bolton kada je bio u vrlo teškoj situaciji i doveo ga do praga ostanka, a utakmica s fenjerašem Portmouthom idealna je prilika za trijumf koji može značiti i konačni spas. Nesumnjivo će domaćini predvođeni Klasnićem jurišati od prve minute na vrata gostiju, a u prošle četiri sezone Bolton je na svom stadionu triput pobijedio Portsmouth, koji se do kraja sezone sprema samo za jednu utakmicu - finale FA kupa s Chelseajem.

MARSEILLE - ST ETIENNE: 1 = 1,30

Euforija u Marseilleu je na vrhuncu, momčad trenera Deschampsa je pred naslovom prvaka Francuske, a kako je igrala u posljednje vrijeme, taj naslov je i zavrijedila. Saint Etienne nije u rangu momčadi koje bi mogle pokvariti planove domaćina, premda još nije osigurao ostanak (vrlo je blizu) i sigurno će se boriti, ali Marseille je u ovom trenutku prejak. 
 
ZAGREB - MEĐIMURJE: 1 = 1,45

Za Pjesnike je ovo prva od tri utakmice koje u nizu igraju na svom stadionu u Kranjčevićevoj ulici. Zagreb i Međimurje izravni su suparnici u borbi za ostanak, stoga je ovo dvoboj od posebne važnosti. Zagreb je minuli susret kao domaćin dobio 4:2 protiv Karlovca, a Međimurje je na prošlom gostovanju svladalo Lokomotivu 3:1, stoga se obje momčadi mogu nadati dobrom rezultatu. Ipak, Zagreb ima laganu ulogu favorita...

 
FIORENTINA - CHIEVO: 1 = 1,45

Fiorentinina je sezona takoreći gotova. Ispali su u polufinalu Kupa od prvaka Intera, još ranije ispali su i iz Champions Leaguea od Bayerna, a u Serie A ih samo velika negativna serija Palerma, Sampdorije, Juventusa i Napolija može gurnuti u Europu. Dobra momčad, odlična, ali s prekratkom klupom za boj na tri fronte. No, od Chieva su jači. Onako 'od oka'... Barem dvostruko. Fiks jedinica bez puno razmišljanja. 

 
HERTHA - SCHALKE: 2 = 1,90

Hertha će u niži rang. Glavni grad, jedna od najvećih svjetskih metropola, ostaje bez nogometnog prvoligaša. Nije da nisu ulagali u momčad, ali u nečemu su kiksali ove sezone, teško. Schalkeu pak još živi nada u naslov koji u Gelsenkrichenu čekaju desetljećima. U prethodnih nekoliko kola u par su navrata sami sebi jako zagorčali život neočekivanim kiksovima, no, svačija će prognoza biti kako će ovaj rebus riješiti pobjedom. Pa se piše dvojka bez puno straha.

MALLORCA - MALAGA: 1 = 1,45

Mallorca je, uz madridski Real, najbolji domaćin ovogodišnje Primere. Također, Mallorca će se do kraja sezone grčevito boriti za mjesto koje vodi u Ligu prvaka, pa ovoga tjedna mora pobijediti. Malaga nema toliku igračku moć da mogu iznenaditi na Balearima. Pobjeda Mallorce.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

Započnite klađenje ovdje

Vezani članci