BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 11,45

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U vikend listiću donosimo parove vikend utakmica iz ponude betadria.com internet kladionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BETADRIA VIKEND LISTIĆ:

EVERTON - HULL: 1 = 1,40

BOULOGNE - LYON: 2 = 1,45

ŠIROKI BRIJEG - ŽELJEZNIČAR: 1 = 1,45

PALERMO - LIVORNO: 1 = 1,65

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DORTMUND - BORUSSIA (M): 1 = 1,65

ALMERIA - BARCELONA: 2 = 1,30

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 11,45.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 114,50 eura.

EVERTON - HULL: 1 = 1,40

Hull na 14 gostovanja ove sezone nije uspio slaviti, dohvatio je četiri remija, a kada bi to uspio na Goodisonu, bio bi vrlo zadovoljan jer mu je svaki bod bitan u utrci za izbjegavanje ispadanja. No, može li ogroman motiv biti dovoljan za ispunjenje sna, ostaje vidjeti, a Everton je taj koji će vjerojatno diktirati događanja na travnjaku u ovoj utakmici.

BOULOGNE - LYON: 2 = 1,45

Boulogne se polako oprašta od snova o zadržavanju prvoligaškog statusa, dok je Lyon u naletu, sve goropadniji, opasniji i konkretniji, što i nije veliko iznenađenje. Da će na kraju prvenstva prestići vodeći Bordeaux, to bi već bio pothvat, ali mjesto za Ligu prvaka je imperativ. 

ŠIROKI BRIJEG - ŽELJEZNIČAR: 1 = 1,45

Pravi ispit za tim sa Grbavice slijedi u nedjelju kada gostuju kod Širokog Brijega. Pobjedom bi se Željezničar približio na bod zaostatka čime bi borba za naslov prvaka postala još interesantnija. Ipak, prednost dajemo domaćinima.   

PALERMO - LIVORNO: 1 = 1,65

Igra se u Palermu... Sicilijanci ganjaju Ligu prvaka, a Livorno ostanak koji je sve dalje. Ovdje nema nikakvih dvojbi, nema razloga nekom silnom pregledavanju statistike i liste ozlijeđenih i kartoniranih. Domaćin je favorit, golemi.

DORTMUND - BORUSSIA (M): 1 = 1,65

Velika je razlika u kvaliteti i dosadašnjem učinku između jedne i druge Borussije. Ona iz Dortmunda, ona koja je domaćin u ovome kolu, uspješnija je i bolja, polako vraća visoke pozicije koje je nekad uživala, premda još nije blizu onim stratosferičnim visinama iz '90-ih kada je bila i prvak Europe. Od imenjakinje iz Mönchengladbacha sigurno je bolja. Jedinica.

ALMERIA - BARCELONA: 2 = 1,30

Ovdje nema nikakve dvojbe. Navijači Almerije svjedočit će spektaklu, ali i novom porazu svoje momčadi. Stiže Barcelona. Ozljeda je u redovima katalonskog kluba sve manje, mnogi igrači dohvatili su pravu formu, a tada je protiv Barcelone zaista teško igrati. Napada na domaća vrata bit će s previše strana, a napadačkih aduta gosti imaju i previše.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

Započni klađenje ovdje

Vezani članci