BETADRIA.COM kladionica: Bonus 20 EUR i vikend listić, koeficijent 15,60

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Registrirajte se i uzmite bonus dobrodošlice do 31.05.2011.... U vikend listiću donosimo parove vikend utakmica iz ponude BetAdria.com internet kladionice sa koeficijentom 15,60.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

NK VARAŽDIN - INTER ZAPREŠIĆ: 1 = 1,45

BOLTON - MANCHESTER CITY: 2 = 1,85

LYON - CAEN: 1 = 1,28

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UDINESE - MILAN: X = 1,45

MALAGA - BARCELONA: 2 = 1,90

DUISBURG - SCHALKE 04: 2 = 1,50

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 15,60.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 156,00 eura.

NK VARAŽDIN - INTER ZAPREŠIĆ: 1 = 1,45

Varaždinci su jako popustili u završnici sezone, toliko da bi mogli ispasti iz Prve lige. Za njih je sretna okolnost što im dolazi Inter koji je riješio sve brige, a pobjeda domaćina ostavlja u društvu najboljih. Zato je najrealnije očekivati takav ishod. No, za mladu varždinsku momčad riječ je o velikom pritisku. Pogotovo što su i u finalu Kupa loše prošli, nakon poraza u Maksimiru 5:1 od Dinama, nemaju šanse u uzvratu.

BOLTON - MANCHESTER CITY: 2 = 1,85

Manchester City će na stadion Boltona doći u slavljeničkom raspoloženju,osvojen je prvi trofej nakon 35 godina, a u prošlom kolu zasjeli su na treće mjesto koje ih direktno vodi u Ligu prvaka, a pobjedom kod Klasnićevog Boltona to će mjesto potvrditi i sezona će biti na kraju iznad očekivanja. Boltonu bodovi ne trebaju, ali gosti ne trebaju računati na faktor opuštanja domaćih, međutim, klasom su iznad njih, a motiv im neće nedostajati.

LYON - CAEN: 1 = 1,28

Sve loše što se može dogoditi dogodilo se nogometašima Lyona. Od momčadi koja se ravnopravno borila za naslov stigli su do pozicije kada im opasno visi i Liga prvaka. Bez nje bilo bi mnogo turbulencija u ionako nervoznoj sredini. Pobjeda nad Caenom je obveza, a kada je tako onda su noge sputanije nego inače, međutim, isprika nema jer Parižani opasno dišu za vratom. A i statistika je na njihovoj strani, Caen je rado viđen gost na Gerlandu.

UDINESE - MILAN: X = 1,45

Opijen slavljem Milan bi sjajnom Udineseu mogao doći prilično opušten. A napaljenom domaćinu koji ganja 'sveti gral', ulazak u Ligu prvaka, upravo bi takav pristup novopečenog prvaka trebao odgovarati. Na krilima najboljeg strijelca Antonija di Natalea, te ađutanta Alexisa Sancheza, Udinese bi trebao osvojiti toliko potreban bod i stići do predvorja raja. Uostalom sve govori i koeficijent.

MALAGA - BARCELONA: 2 = 1,90

Barcelona je već mislima na sljedećem vikendu i finalu Lige prvaka. Wembley je u fokusu razmišljanja svih u Blau Grani, ali pobjedom okončati prvenstvo kod vrlo dobre Malage bio bi pravi poticaj, premda je jasno da Barcinim igračima poticaja ne treba. Možda i nije logično odigrati ovaj par, ali mišljenja smo da će oni kojima Guardiola da povjerenje biti na sto posto, a kada je tako obično je dovoljno za trijumf. A i privlačan je koeficijent.

DUISBURG - SCHALKE 04: 2 = 1,50

Bundesliga je završila, ostalo je samo pitanje tko će biti 18. član elite, a tko će preseliti u drugu ligu, koja ne zaostaje puno za prvom. A da je tako vidljivo je iz činjenice da se u finale Kupa plasirao Duisburg, povremeni bundesligaš, češće drugoligaš gdje se i sada nalazi. A suparnik im je Schalke, momčad koja je stigla do polufinala Lige prvaka, ali i momčad koja je završila 14. Schalke je u strahovitom padu, od 13. travnja nikoga nisu pobijedili, a u seriji su od šest poraza u nizu. Međutim, spremni smo vjerovati da su sve usmjerili na ovu utakmicu.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!

Započnite klađenje ovdje

Vezani članci