Mostarskoj Borsi šest medalja sa Međunarodnog kupa Mala Evropa

Vidi originalni članak
Rađeno je četiri treninga na dan i to po 2 treninga za svaku grupu (mlađi i stariji). Na kampu je sudjelovalo više osvajača medalja sa europskih i svjetskih prvenstava. Mladi natjecatelji Borse su i na ovom kampu istaknuli svoje kvalitete kako na tehničkim treninzima, tako i na treninzima gdje su dominatno rađene borbe.

Nakon priprema, članovi Judo kluba "Borsa" nastupili su na Međunarodnom judo turniru " Kup Mala Evropa" na kojem je nastupilo 415 natjecatelja , 43 kluba iz 7 država.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za judo klub "Borsa" medalje su osvojili:

Zlatne medalje su osvojili:
Josipa Brvenik, Mia Maksumić, Monika Zadro i Josipa Bošković

Srebrenu medalju je osvojio:
Ivan Jozeljić

Bronzanu medalju je osvojio:
Mario Jozeljić

Džudaši Borse ovog su ljeta trenirali, družili se, putovali na kampove, nastupali na službenom turnirima (Europski kupovi, Balkanska prvenstva) kolektivno ljetovali u Trogiru, a sada su u tijeku pripreme za veliki nadolazeći turnir "Borsa OPEN" koji će ove godine okupiti preko 1000 natjecatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz do sad najavljenih 19 zemalja, prijava za nastup na "Borsa OPEN " turniru stigla je Mađarskog judo kluba te će Mađarska biti 20 zemlja sudionica. Napomenimo da je ovaj turnir jedan od najjačih turnira za djecu u Europi te ujedno i najmasovnija sportska smotra u Bosni i Hercegovini.

Vezani članci