Aleksandra Samardžić peta na Svjetskom prvenstvu u Miamiu (USA)

Vidi originalni članak

... ostalo bez medalje. Aleksandra je bila na korak do medalje, ali upravo taj korak ispred nje bila je, predstavnica Francuske Eva Marie Gahie koja je u borbi za brončanu medalju pružila odličnu borbu i svladala našu predstavnicu koja je na kraju zauzela odlično peto mjesto, javlja portal Ju-do.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom kolu Aleksandra je bila bolja od svoje imenjakinje iz Italije Alessandre Prosdocimo. U narednom kolu Aleksandra je pobijedila predstavnicu Austrije Michaelu Polleres, da bi u narednoj borbi od naše predstavnice bila bolja Francuskinja Melissa Heleine koja je na kraju zauzela treće mjesto i brončanu medalju, jer je u borbi za finale bila slabija od predstavnice Hrvatske Barbare Matić.

U repesaž borbama Aleksandra je u prvoj borbi pobijedila predstavnicu Nizozemske Sanne Van Dijke, da bi u borbi za treće mjesto ponovni nastupila protiv članice reprezentacije Francuske, ali ovaj put protiv Eve Marie Gahie. Eva je pružila odličnu borbu i više nego zasluženo slavila protiv naše predstavnice koja je na kraju sa tri pobjede i dva poraza zauzela visoko peto mjesto.

Na borilište posljednjeg dana natjecanja nastupiti će još jedan reprezentativac Bosne i Hercegovine, Harun Sadiković u kategoriji +100 kg.

Vezani članci