FOTO  55 medalja za Hercegovac u mjesecu Studenom

Vidi originalni članak

Oni su sudjelovali na čak šest međunarodnih natjecanja u Dubrovniku, Splitu, Cetinju, dva puta u Podgorici te u Zagrebu. Osvojeno je ukupno 55 medalja od čega najviše zlatnih, njih 25, srebrenih je bilo 11, a brončanih 19. Osim ovih uspjeha na natjecanju u Dubrovniku Hercegovac je osvojio pehar za najuspješniju ekipu turnira, te je na istom turniru bio proglašen najboljom ekipom djevojčica do 10 i dječaka do 10 godina.
Najjači turnir definitvno je bio onaj u Zagrebu, gdje je Hercegovac osvojio 5 zlata, 3 srebra i 4 bronce te time zauzeo peto mjesto u sveukupnom poretku od ukupno 72 kluba iz 10 eurospkih zemalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mjesec studeni nam je već redovito jedan od najzgusnutijih mjeseci u godini, ali budući da u klubu imamo dosta djece koja su već natjecateljski aktivna nije nam problem ni ispratiti sve ove turnire. Osvojili smo 55 medalja i dobro smo sagledali i izanalizirali sve turnire u prošlom mjesecu i s jedne strane smo jako zadovoljni učenjenim ali s druge strane smo svjesni kako smo mogli i osvojiti koje zlato više, posebno u Zagrebu. Ove smo godine pohodili na 32 turnira a preostaje nam još "Božićni judo turnir" u Vitezu. Nakon tog turnira preostaje nam proslava 53. rođendana i odabir najboljih za 2016-tu te se nadamo kako ćemo ove godine napraviti veliku svečanost kakva je bila i prošle godine", rekao je Marko Zrimšek jedan od trenera u klubu.

Inače u ovoj godini Hercegovac je osvojio 386 medalja, i sada je sigurno kako će judaši Hercegovca u svim segmentima nadmašiti prošlu godinu.

 

Vezani članci