Ulaznice za predstavu Andrije Miloševića u Mostaru skoro rasprodane

Vidi originalni članak

Zbog velikog zanimanja za predstavu, ulaznice su dostupne u pretprodaji već mjesec dana i moguće ih je još uvijek kupiti po cijenama 20 KM za parter i balkon, te 25 KM za VIP na info pultu Mepas Mall-a, preko kupikartu.ba i od danas na novom prodajnom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Andrija je izvrstan je komičar, što će potvrditi mostarskoj publici uskoro, izvedbom ove humoristične monodrame redatelja Miodraga Mije Karadžića.Ulaznice se očekivano dobro prodaju, a od danas su dostupne i na novom prodajnom mjestu-blagajni dvorane Kosača. Broj mjesta je ograničen, stoga, bez obzira što je do predstave ostalo još malo manje od dva tjedna, dobro ih je kupiti na vrijeme i osigurati bolja mjesta", poručuju organizatori iz agencije PRimera.

Predstava „Zlatni lančić od bižuterije" je priča o o čovjeku koji dolazi u veliki grad u potrazi za srećom, ali kako mu ništa ne polazi za rukom, on odluči da se bogato oženi i tu kreće surova priča o svakodnevnici mladih koji su zbog novca spremni na sve.
O samoj popularnosti predstave govori činjenica da je Andrija na stalnim turnejama i da se za svako igranje traži karta više.

Vezani članci