FOTO/VIDEO  Pogledajte tuču žena nakon prometne nezgode

Vidi originalni članak
Sve je počelo kada je jedna od njih optužila drugu da joj je presjekla put. Zaustavile su se na obližnjem parkingu i fizičke nasrnule jedan na drugu.

"Mislila sam da mi govori da stanemo na parkiralištu da razmijenimo podatke o osiguranju, no ona me bacila na pod i počela udarati. Vikala je: 'Presjekla si mi put', a ja sam joj govorila da mi je žao, ali da nisam", rekla je za NBC Yaya Shabazz, žena u bijeloj Toyoti RAV4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ležala sam na podu i nisam vjerovala da se to stvarno događa. Da me odrasla žena tuče", rekla je 33-godišnjakinja koja je iz Atlante išla posjetiti brata u Los Angeles.

Nakon toga, druga žena je izvadila čekić i počela udarati po njenom automobilu. Shabazz je tada sjela u svoj automobil i počelo je demoliranje.

"Nisam htjela nikoga povrijediti, samo sam htjela pobjeći s tog parkinga", pokušala je objasniti zašto se nekoliko puta zabila u BMW X3 koji je vozila druga žena. Na kraju se zabila i u hidrant.

Iz policije su kasnije rekli da su doznali da se njih dvije poznaju otprije, ali da još uvijek pokušavaju otkriti što je zaista bio razlog ove tučnjave.

Vezani članci