'No Time to Die' naziv je novog filma o Jamesu Bondu

Vidi originalni članak

"Daniel Craig ponovno će glumiti Jamesa Bonda u filmu 'No Time to Die'. Film će se premijerno prikazati 3. travnja 2020. u Ujedinjenom Kraljevstvu, a 8. travnja u SAD-u", objavljeno je na službenom Twitter profilu 007.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimanje novog filma, ranije poznatog samo kao Bond 25, započelo je u travnju na Jamajci kada su producenti najavili da će osvajač Oscara, Rami Malek utjeloviti glavnog negativca u posljednjem nastavku unosne britanske špijunske franšize.

Craig je 2017. potvrdio da će po peti put glumiti britanskog tajnog agenta 007.

U novom filmu Bond će uživati u mirnom životu na Jamajci nakon napuštanja tajne službe dok ga ne posjeti stari prijatelj Felix Leiter iz CIA-e i zatraži njegovu pomoć.

Bond odlazi u misiju spašavanja otetog znanstvenika, a pritom će se naći na putu tajanstvenom naoružanom negativcu s opasnom, modernom tehnologijom.

"No Time to Die" trebao je stići u kina u studenom 2019., ali su pomaknuli datum na 2020. nakon što je dosadašnjeg redatelja Britanca Dannyja Boylea zamijenio Amerikanac Cary Joji Fukunaga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film se također snima još u Londonu, Italiji i Norveškoj. Ralph Fiennes ponovno će glumiti lika M, Naomie Harris utjelovit će Moneypenny, a Ben Whishaw ostaje Q.

James Bond franšiza jedna je od najunosnijih u filmskom svijetu. 'Spectre' iz 2015. je zaradio 880 milijuna dolara, a 'Skyfall' iz 2012. više od milijardu dolara.

(hr.n1info)

Vezani članci