5 stvari koje morate pitati na prvom spoju!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Prvi spoj ponekada može biti neugodan, može se dogoditi da na kraju večeri sjediti svatko na svom kraju stola i nastane neugodna tišina. Ukoliko vam se to dogodilo ili mislite da bi se moglo dogoditi ovaj članak je baš za vas. Pročitajte kojih 5 pitanja mogu ostaviti dobar dojam te voditi drugom spoju. Usput ćete saznati neke stvari koje vas zanimaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoćemo li skupa pojesti puževe?


Ukoliko ste u restoranu i pri izboru jela ju možete pitati hoćete li probati neko neobično ili egzotično jelo. Tako možete vidjeti je li spremna na nove stvari te imali avanturistički i otvoren duh.

Što bi učinila kada bi imala milijun kuna?


Odgovor na to pitanje vam može otkriti njene interese, hobije i snove. Vidjet ćete je li materijalistički orijentirana ukoliko kaže da bi kupila kakvu raskošnu jahtu. Njen avanturistički duh će se otkriti ukoliko kaže da bi voljela putovati svijetom s ruksakom na leđima, dok će altruistična duša reći da bi novce i donirala u dobrotvorne svrhe.


Prvi spoj može biti ključan, stoga se pripremite i posvetite simpatiji. (jlp)

Najgora stvar koju si napravila ?


Ovo pitanje ne samo da je zabavno nego će je navesti da vam ispriča neku anegdotu ali će vam i otkriti neke poglede na svijet i vrijednosti koje ima vaša simpatija. Ukoliko je najgora stvar to, što je ukrala žvaku u trgovini kao dijete tada ćete znati da ste naišli na curu s visokim moralnim načelima. Ako vam kaže da je najgora stvar to što joj se jednom prilikom skoro nije otvorio padobran pri skakanju iz aviona tada znajte da imate posla s nemirnim duhom.

Gdje bi se mogla preseliti?


Što se ovog odgovora tiče  možete saznati je li riječ o urbanoj gospođici ili konzervativnoj prigradskoj budućoj mami. Ako želi živjeti u nekakvoj metropoli, vrlo je vjerojatno da i sada uživa u brzom životu i noćnim izlascima. Ako odgovori u kućici u prigradskom naselju s vrtom, vjerojatno želi dječicu i kućnog ljubimca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je biti po zanimanju...?


Saznat ćete voli li svoj posao i obavljali ga sa strašću ili joj služi samo za preživljavanje. Time ćete dobiti uvid u neku njenu viziju budućnosti za sebe, kakvi su joj ciljevi i kako ih namjerava postići.

Naravno nije jedina svrha ovih pitanja saznati neke odgovore koji vas zanimaju. Tako ćete joj pokazati da vas ona stvarno zanima te ćete se pokazati dobrim i pozornim slušateljem. To će je sigurno očarati.

intimatemedicine.com.hr

Vezani članci