VIDEO  Toni Pavić novom pjesmom 'Mostarka' osvaja sve

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

„Ali jedna ljubav osta ispod onog starog mosta, nezaboravljena“ stihovi su novog singla Tonija Pavića čiji su čvrst ritam, upečatljiv spoj gitare i harmonike i Tonijev moćan vokal pravo glazbeno osvježenje. Osjećajnim stihovima i izražajnoj glazbi autora Zvonimira Jerkovića i zanimljivim aranžmanom Josipa Vukoje Mostarka je obojena nostalgičnom notom i brzo ulazi u uho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Ovo je pjesma koja se pjeva u društvu, to je prvo što sam osjetio kada sam je čuo i zbog toga sam je snimio. Ambijent u kojem smo snimali spot možda najbolje govori o tome, pjesma je učinila to da ne trebamo ništa glumiti, nego samo uživati.“

Mostarka je drugačija od Tonijevog dosadašnjeg izričaja i zanimljivim spotom u kojem sudjeluju glumci iz serije Jure i Mate iz Livna te prekrasna triljanka Iva Banić probudit će i potaknuti osjećaje mnogih. Glazbeni producent je Gabrijel Prusina iz produkcije Mass Studios iz Mostara, a scenarij i režiju video spota potpisuje Luka Mamuza iz studija Foto Marin iz Livna.

Toni je sve prepoznatljiviji po odličnim svirkama i nastupima uživo diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a najavljuje ih i više u nadolazećem razdoblju. Samostalnu glazbenu karijeru Toni Pavić započeo je 2015. i do sada je objavio sedam singlova, a u pripremi je još zanimljivih suradnji i pjesama.

Vezani članci