Žena upala u kuću Jelene Karleuše tražeći “svog muža”

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
...zajednice Muamera Zukorlića. Žena se 10 minuta borila s Jeleninom majkom Divnom, poslije čega je došla policija i odvela je u bolnicu "Laza Lazarević"

Folk pjevačica Jelena Karleuša pretrpjela je jučer veliku traumu kada je duševno oboljela žena Snežana Đ. (42) u popodnevnim satima upala u njenu kuću na Dedinju, u koju se nedavno uselila sa svojom obitelji. Provalnica se potukla sa pjevačicin majkom Divnom Karleušom, koja je pokušavala zaštititi unuke Atenu i Niku. Za to vrijeme Jelena je bila na katu, sa kojeg je potrčala kada je čula vrisku djevojčica, piše Press.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do incidenta je došlo oko 14 sati, kada je Snežana Đ. upala u kuću preko balkona, čija su vrata bila otvorena, zbog čega je Jelenino osiguranje koje stoji na ulazu nije primjetilo.

- Žena je utrčala urlajući kako traži svoga muža Muamera Zukorlića, inače predsjednika Islamske zajednice u Srbiji. Divna, koja je u dnevnom boravku sjedila sa Jeleninim kćerkama Atenom i Nikom, skočila je istog trenutka i počela se hrvati sa provalnicom kako bi zaštitila unuke. Istodobno su vrisku čuli momci iz osiguranja, koji su uletjeli kako bi savladali Snježanu Đ., Dok je Jelena strčala sa sprata i uplašene djevojčice odvela u sobu - kaže izvor blizak policiji.

Osiguranje je Snježanu Đ. zadržalo u kući do dolaska Hitne pomoći i policije, koje su je odmah odvele u psihijatrijsku bolnicu "Laza Lazarević" jer je potvrđeno da je dugogodišnji psihički bolesnik, doznaje Press.

- Na sreću, nitko nije ozlijeđen, ali su Divna i Jelena preživjele veliku traumu i stres - kaže naš izvor. Nitko iz obitelji Karleuša-Tošić tijekom jučerašnjeg dana nije želio komentirati spomenuti incident osim Jelene, koja je na svom Twitter računu napisala:

- Mislim da je vrijeme da moja obitelj i ja dobijemo policijsku zaštitu. Molim urednike novina da ne objavljuju slike moje kuće. Time je mojoj djeci i meni ugrožena sigurnost - napisala je Jelena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, napad na JK desio se na isti dan kada je ona prije dvije godine u Beogradskoj areni priredila svoj prvi i dugo najavljivani solistički koncert.

Vezani članci