FOTO  Vjenčali se Ognjen Vukojević i Andreja Ćupor

Vidi originalni članak
Ognjen Vukojević (32) prije pet godina bio je krsni kum Mateusa da Silve, a sad je prijatelja Eduarda zamolio da mu bude vjenčani kum.

Nogometaš kluba Austria Wien i Miss Hrvatske 2000. godine Andreja Ćupor (33) organizirali su vjenčanje u Zagrebu dva mjeseca prije nego što će, kako doznajemo, dobiti sina. Odlučili su se vjenčati u crkvi Sv. Ivana Krstitelja na Novoj Vesi, a večeru za obitelj i prijatelje organizirali su u mondenom restoranu na Radničkoj cesti.
Bivši nogometni reprezentativac iz Bjelovara i nekadašnja manekenka, koja radi kao voditeljica odjela za tržišno komuniciranje u Hrvatskoj pošti, krajem prošle godine obnovili su vezu nakon dugogodišnje pauze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par je započeo vezu 2008. godine Vukojević je tad igrao za ukrajinski klub Dynamo Kijev, a Andreja je tad još živjela u Zagrebu. Veza na daljinu im je dosadila pa se Andreja godinu dana kasnije preselila u Kijev.
Pričalo se i o vjenčanju, no 2010. godine prekinuli su jer nisu mogli pronaći zajednički jezik. No ostali su u prijateljskim odnosima i redovito su se čuli. Krajem prošle godine shvatili su da ne mogu jedno bez drugog i odlučili su obnoviti svoju vezu, a bivša misica ubrzo je ostala trudna.

nacional.hr

Vezani članci