Ulaznice za sarajevski koncert Josipe Lisac po pretprodajnim cijenama do 1.4. - 12.03.2018

Vidi originalni članak
Prepoznatljiva po hitovima poput "Magla", "Hir, hir, hir", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Boginja", "Danas sam luda"...i brojnim drugim, plijeni pozornost publike gdje god se pojavi, a njezini koncerti, postali su vrlo ekskluzivni i redovito rasprodani nekoliko dana prije samog održavanja.

Slično je bilo i na njezinom prošlogodišnjem koncertu, održanom u BKC-u, zbog čega ove godine pred sarajevsku publiku stiže u Dom mladih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ulaznicama već vlada veliki interes, a organizatori iz agencije PRimera ističu kako će ih po pretprodajnim cijenama biti moguće kupiti do 01.04. u sustavu kupikartu.ba

Josipa Lisac je proteklih godinu dana koncertima obilježila 50 godina vrlo uspješne karijere.

"U tih 50 godina meni je apsolutno najljepša glazbena suradnja i život sa Karlom Metikošem (1940-1991). On je napravio za mene najljepše pjesme koje žive i danas. Napravio je antologijski album 'Dnevnik jedne ljubavi' (1973) i autor je dviju rok opera 'Gubec Beg' (1975) i 'Grička vještica' (1979). Napravio je sve moguće hitove kao 'Magla', 'Danas sam luda'... To su najljepši trenutci, na to sam ponosna", kazala je Josipa.

 

Vezani članci