ULAZI U SHOW Povezivali su je s Joškom Gvardiolom, a sad bi se mogla udati za potpunog neznanca

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U novoj sezoni showa ‘Brak na prvu‘ gledatelji će na RTL-u moći vidjeti i jedno dobro poznato lice, pjevačicu i zvijezdu treće sezone ‘Gospodina Savršenog‘.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o Oliveri Matijević, koja je dobila titulu hrvatske Kim Kardashian. Rođena je Karlovčanka, a trenutačno živi u Zadru, piše Slobodna Dalmacija.

''Da bi muškarac osvojio moje srce, mora biti romantičan, iskren i savršenog osmijeha jer to prvo primijetim na muškarcu. No prije svega, trebamo biti prijatelji'', kazala je Olivera prije ulaska u show ‘Gospodin Savršeni‘, naglasivši kako želi partnera koji će prihvatiti njezin dinamičan način života i biti joj bezuvjetna podrška.

U showu se borila za srce splitskog profesora i znanstvenika Tonija Šćulca. Iako na kraju nije izašla kao pobjednica, i danas se pamti njezin originalan ulazak u show, u glamuroznoj večernjoj haljini, sa psićem u naručju te u pratnji asistentice.

''Diva je došla po svog Savršenog'', tada je poručila zbunjenom Toniju.

Njezin su boravak u kući obilježile nesuglasice s nekim kandidatkinjama, kao i iskreni i britki komentari.

Puno prašine u javnosti podizao je i njezin ljubavni život. Mediji su je povezivali s Joškom Gvardiolom, no ona tu informaciju nije nikad potvrdila, ali ni demantirala.

''Zašto vi Joška ne pitate za mene? Ja uvijek kažem: Nije, nije, a ono tamo: Je, je. Trebali bi stvarno kontaktirati njega, jer svaka priča ima dvije strane. Trebali bi to ispitati, zanimljive su to teme'', kazala je Olivera nedavno za Story.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje jesu li u kontaktu, kroz smijeh je odgovorila: ‘Nemam komentara.‘

Vezani članci