Tina je nova Kraljica Hrvatske

Vidi originalni članak
nače, kao i obično, kandidatkinje su žiri pokušale osvojiti u nekoliko izdanja, ležernom, u kupaćim kostimima, tradicionalnim vjenčanicama i večernjim haljinama.

Valja naglasiti i kako je ovogodišnji izbor bio humanitarnog je karaktera i održao se pod geslom "ljepotom protiv nasilja", piše Index.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, toga očito nisu bili svjesni oni koji su se upravo te večeri odlučili "našaliti" lažnom dojavom o bombi u KD Lisinski.

Naime, u Policijskoj upravi zagrebačkoj potvrdili su da su oko 19,30 sati primili dojavu da je u KD Lisinski postavljena eksplozivna naprava, a policija je nakon pregleda utvrdila da nema eksplozivne naprave.

Zbog policijske pretrage kasnio je početak događaja u Maloj dvorani Lisinskog gdje se održava finalni izbor Kraljice Hrvatske, ali je koncert u Velikoj dvorani počeo na vrijeme i održan je bez prekida. Istaknuli su da je Dvorana Lisinski sve vrijeme bila otvorena te da nitko od posjetitelja nije bio evakuiran.

Prema programu Lisinskog u Velikoj dvorani održan je koncert benda nacionalnoga katoličkog Sveučilišta Notre Dame iz grada South Bend u američkoj saveznoj državi Indiana.

Neslužbeno se doznaje da se dojava o bombi u zgradi na uglu Rusanove i Bužanove, gdje stanuje i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, odnosila na prostor Sindikata policije Hrvatske.