Slavna pjevačica 20-godišnjaku na prepad priuštila prvi poljubac, a on se srušio od šoka!

Vidi originalni članak
Katy Perry priredila je golemo iznenađenje mladiću koji ima tek 19 godina. Naime, Benjamin Glaze prijavio se na glazbeni talent show, a sve kako bi dobio priliku ući u svijet glazbe i prestati raditi kao blagajnik.

Ipak, uz priliku da pokaže kako pjeva, Benjamin je dobio priliku poljubiti članicu žirija Katy Perry, što je nekima možda i veća želja nego proći na audiciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benjamin je ušao u studio i počeo pričati o sebi. Kazao je kako je posao blagajnika dobar jer ima priliku upoznati puno simpatičnih djevojaka, no rekao je i da je konzervativno odgojen te da se još nikad nije poljubio s djevojkom.

Kada je to čula Katy Perry, odmah joj je sinula ideja da to promijeni. Pozvala ga je i kazala da ju poljubi u obraz. Benjamin je to učinio, no Katy je kazala kako želi još jedan. Kada je mladić krenuo poljubiti je, Katy se brzo okrenula i poljubila ga u usta, što je mladića šokiralo.

Mnogi gledatelji ovo su opisali kao seksualno zlostavljanje te smatraju kako pjevačica nije ispoštovala njegova vjerska uvjerenja.

Vezani članci