POZNATI U CRKVI Pričestili se Ceca, Sanja, Viki...

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Među građanima koji su se sinoć, 23. travnja, pričestili u Hramu Svetog Save u Beogradu, bile su i mnoge poznate ličnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među okupljenim na ponoćnoj liturgiji u Hramu Svetog Save bio veliki broj vjernika koji su došli da se pričeste na Uskrs.

Ponoćnoj uskršnjoj liturgiji u Hramu Svetog Save prisustvovale su i pjevačice Ceca Ražnatović, Jovana Tipšin, Sanja Đorđević i Viki Miljković sa obiteljima.

Na liturgiji bili su i glumica Tanja Bošković, proslavljeni košarkaš Dejan Tomašević, glumica Katarina Radivojević, kompozitor Damir Handanović i redatelj Dragan Bjelogrlić.

Ceca često ističe da je veliki vjernik, a njena posjeta Hramu Svetog Save je tradicija na Uskrs i Božić.

"Prvi put sam započela sa postom 2011. nakon razgovora sa tadašnjim monahom Stefanom, a danas vladikom. Prije toga sam postila srijedom i petkom. Znači već 11 godina postim svaki post, a isto to čini i moja obitelj" rekla je ranije Ražnatović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zavisi od dana i posta. Nekada je to na ulju, nekada na vodi. Kao što znaju svi koji poste, nema tu veliki broj jela koja se mogu spremiti, a da su posta. Olakšavajuća stvar je za mene to što nisam ljubitelj slatkiša, pa se ne moram mučiti s tim", rekla je Ceca nedavno.

Vezani članci