FOTO  Mostarski duet će osvojiti regiju - Grupa Sinergija i Željko Samardžić snimaju duet

Vidi originalni članak

Kada se mostarski talenti spoje nastaje nevjerojatna glazba, a to će sigurno dokazati i novi duet koji rade glazbeni velikan, rodom iz Mostara te grupa Sinergija koja već godinama zabavlja publiku diljem BiH, ali i regije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''S ponosom možemo reći DA, snimamo duet sa Željkom Samardžićem! Drago nam je što se ostvarila ova suradnja. Ni mi sami još uvijek ne vjerujemo da imamo priliku raditi s jednim takvim pjevačem, koji ima toliko bezvremenskih hitova. Od samog početka našeg sviranja pa sve do danas, njegove pjesme su se provlačile kroz naš repertoar. Iznimno volimo Samardžićev stil pjevanja i glas pun nježnosti i sjete. A uz sve to, nakon ovoliko godina karijere, uvijek je ostavljao dojam velikog čovjeka i pravog gospodina'', rečeno je iz Sinergije.

Producent ''mostarskog dueta'' je Dragan Brajović - Braja koji je ujedno veliki prijatelj u producent Željka Samardžića.

''Sinergija je već odavno isplivala iz mora bendova koji postoje na prostoru bivše Jugoslavije, a njihova karizma i kvaliteta doista su postali prepoznatljivi. Iznimno se radujem suradnji ovih mladih umjetnika i ''starog lava'' iz Mostara'', rekao je ovaj ponajbolji beogradski producent.

Inače, pjesma će se snimati u Beogradu, a spot na atraktivnim i prepoznatljivim lokacijama u Mostaru.

Vezani članci