FOTO  Mostar: 11. i 12. mjesec su rezervirani za nastup Brkova i T.B.F-a

Vidi originalni članak

Prvi promo nastup je zakazan za petak 21.11.2014. u mostarskom Golden Clubu gdje ćete posjetitelji imati priliku slušati bend BRKOVI koji su ove godine imali energičan nastup na Mostar Summer Festu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za drugi promo nastup, ponovno u Golden Clubu je zadužena grupa T.B.F., koji su se na pozornici Mostar Summer Festa našli lani. T.B.F. će u Golden Clubu nastupiti u petak, 5.12.204.

„Promo nastupima želimo održati festivalsku priču 'budnom' kroz cijelu godinu, a ne samo za vrijeme trajanja Mostar Summer Festa. Na ovaj način, u suradnji s našim stalnim partnerima, omogućujemo svima koji su se s nama dobro zabavljali na Festu, da se toga ponovno prisjete uz nastupe naših izvođača iz proteklih godina, a i mi ćemo im probuditi sjećanje multimedijalnim prikazima kroz video i fotografije koje ćemo emitirati tijekom nastupa. Biti će to još jedno nezaboravno druženje uz dobru glazbu.", izjavili su organizatori Mostar Summer Festa.

Detalje o promo nastupima možete saznati na službenoj internet stranici Festa www.mostarsummerfest.com, ili na njihovoj službenoj Facebook fun stranici www.facebook.com/MostarSummerFest.

Vezani članci