FOTO  Tila Tequila bijesna jer je objavljen njen ukradeni kućni pornić

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

 

 

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

Tilu Tequilu jako je razbjesnilo što je stranica 4tube.com objavila isječak iz kućnog pornića koji joj je navodno ukraden s njenog laptopa prije dvije godine, zbog čega ih je odlučila tužiti.

Iako je je video s navedene stranice povučen, na nekim mjestima još uvijek se može naći video (iz kojeg su i priloženi screenshotovi) zbog kojeg je Tila odlučila tužiti 4tube.com - tako se barem tvrdi, a djevojka sa snimke doista nalikuje Tili.

 

To samo po sebi ne bi bilo ništa čudno da ova zvijezda realityja, glumica i model prije samo nekoliko dana na internetu nije sama objavila bizarni video na kojem se, prilično razgolićena, igra svojim grudima i samozadovoljava s tamponom.

Njene gledatelje tom prilikom je osobito zabavio trenutak kada je Tila uslijed pijanstva i zanesenosti prevrnula fotelju na kojoj se senzualno svlačila - i prosula se po podu.

 

Golotinja i seksualne provokacije ni inače nisu strane zgodnoj Tequili no ono što ukradenu snimku čini tako intrigantnom je činjenica da se na njoj Tila prvi put pojavljuje u odnosu s muškarcem - do sada se, naime, uglavnom zabavljala sama sa sobom ili s drugom ženom.

SD

Vezani članci