VIDEO  Erna objavila pjesmu o prekidu veze dvoje ljudi

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Novom pjesmom 'Ne mirim se' kantautorica Erna preuzima noviji, moderniji stilski pravac koji je i dalje upotpunjen zvukom akustične gitare i nježnim vokalom koji kao da se poigrava tijekom cijele pjesme, te tako vokalnu melodiju čini interesantnom i veoma dinamičnom, priopćeno je iz Dallas recordsa. Upravo ovom pjesmom Erna će se predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu kao debitant.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne mirim se' je rezultat Ernine suradnje s Gaborom Razcom s kojim potpisuje glazbu te Silviom Pasarićem koji je bio zadužen da zajedno s njima stvori aranžman za pjesmu. Za produkcijskim pultom našao se Gabor Racz. Kadrove spota snimio je i režirao Manja Vitolić, a obradu i montažu spota potpisuje Dinko Čvorić Doringo.

 

Crno-bijeli videospot dočarava atmosferu pjesme i njenu melankoliju te kako i naziv pjesme sugerira - 'Ne mirim se' - činjenicu da dvoje ljudi koji su se voljeli sad imaju samo sjećanja na zajednička vremena i da se njihovi putevi više ne isprepliću, već su otišli u potpuno drugim pravcima. Video je gotovo kao film noir te se poigrava sa osjećajima tuge i melankolije koji su prisutni u pjesmi. 

"Kako znati da ste pobijedili vlastiti ego? I kako dalje nakon gorkog prekida? Upravo to je tema pjesme 'Ne mirim se'. Najteže je u konačnici pobijediti sebe i svoj ego te prihvatiti kraj jednog životnog razdoblja te potom okrenuti novu stranicu". Sve je to jedan životni izazov i situacije koje Erna voli tematizirati u svojim pjesmama crpeći inspiraciju i iz tuđih priča. 

Vezani članci