Brad: Potražio sam pomoć u grupi 'Anonimnih Alkoholičara'

Vidi originalni članak

Holivudski glumac Brad Pitt (55) nedavno je priznao da je imao veliki problem s alkoholom te je tražio pomoć u grupi 'Anonimni Alkoholičari', prenosi Belfast Telegraph. Nakon što se razveo od Angeline Jolie (44) odlučio je prestati piti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvari su otišle najdalje što su smjele pa sam morao prestati"- ispričao je glumac kojemu su se sastanci "Anonimnih Alkoholičara" zapravo i svidjeli.

"Svi ti muškarci sjedili su jedni pored drugih, bili otvoreni i iskreni na način koji do tad nisam nikad čuo. To je bio siguran prostor gdje nije bilo osuđivanja. Bilo je stvarno oslobađajuće otvoriti se i ispričati tu ružnu stranu sebe" - kaže Brad. 

Jednom prilikom, Brad je ispričao kako se nakon razvoda od Angeline potpuno promijenio. Posvetio se sebi i stvarima za koje do tad nije mario. Smršavio je, a osim što je prestao piti alkohol, počeo se i zdravije hraniti. 

"Otkako je 2016. najavio razvod od Angeline Jolie, naporno je radio na sebi da bude što bolja i zdravija osoba te da bude najbolji mogući otac" - pišu strani mediji. 

Vezani članci