FOTO  Ana Rucner, Vlatka Pokos, Anica Kovač, Boris Banović uveličali prvi rođendan La Bellezza studija

Vidi originalni članak

Na glamuroznom obilježavanju prvog rođendana frizerskog salona La Bellezza u Mostaru predstavljeni su novi frizerski i beauty trendovi. Voditeljica programa, atraktivna Vlatka Pokos, naglasila je kako ovaj studio nudi vrhunske kozmetičke tretmane za kosu i kožu, s posebnim naglaskom na predstavljanjem noviteta. Tomo Vidošević, stručnjak za fotoepilaciju, predstavio je IPL aparat za dugotrajno uklanjanje neželjenih dlačica bezbolnom i sigurnom metodom pomoću impulsa svjetlosti. La Bellezza studio nudit će tretman ovog noviteta industrije ljepote. IPL aparat može uklanjati sijede dlake (nemaju melanima, a IPL ih prepoznaje i eliminira).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dr. Igor Žuljan iz Splita, specijalist oftamolog, upoznao je nazočne o primjeni estetskih tretmana lica, kao što su aplikacije botoksa i filera na bazi hijalunorske kiseline, kao najučinkovitijeg i medicinski neškodljivog tretmana protiv bora i za ublažavanje crta lica.
Marijana i Dario Azinović zahvalili su svojim klijentima na povjerenju i na tome što su prepoznali La Bellezza studio kao mjesto novih trendova u industriji ljepote. Upoznali su klijente da će se tretmane IPL aparata moći koristiti od početka veljače (prvih 20 dan uz popust od 20 posto). Upriličena je i modna revija na kojoj su manekenke Tea Bošković, Petra Dukić, Tea Zadro, Dženita Dumpor, Sandra Zadro i Ana Bavrka u haljinama brenda Sherri Hill prezentirale svečane frizure i make up za mladenke i maturantice. La Bellezza studio svoje vjerne klijente odlučio je nagraditi, a modni guru Boris Banović dobio je zadatak izvući onog sretnika koji je osvojio iphone 6. Brojni uzvanici, među kojima i Vladimir Vuksanović, žaštitno lice studija, Anica Kovač, Boris Banović uživali su u slasnim zalogajima, pjenušcu i koktelima, a posebnu pozornost izazvao je uvijek energičan nastup svijetski poznate čelistice Ane Rucner koja je uistinu oduševila svojom izvedbom dionica klasične i popularne glazbe.

Vezani članci