VIDEO  U 5 minuta videa ispričana fenomenalna priča o Festivalu, Mostaru i Hercegovini

Vidi originalni članak

... trideset izvođača koji su nastupili na dva stagea ispod vedrog neba pod prepoznatljivim festivalskim zastavicama Mostar Summer Festa. Line-up su predvodili Prljavci koji su tijekom nastupa na Festu na pozornici zaplesali s dvadesetak članova iz publike, a pored njih uživali smo u nastupima bendova Letu Štuke, Urban & 4, Nipplepeople, Tram 11, Let 3 i ostalih koje ćete prepoznati kroz službeni aftermovie kojeg je organizacijski tim jutros objavio na YouTube kanalu Mostar Summer Festa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Ovaj aftermovie nam je izvukao najveći osmijeh na lice. Nakon godina i godina rada uspjeli smo u par minuta dočarati prepoznatljivu energiju kakvu Festival ima, zajedno uz neopisive prirodne ljepote Hercegovine i Mostara u kojem se Festival održava. Time na još jedan način pokazujemo kako Mostar Summer Fest uistinu želi Mostar pozicionirati visoko na karti europskih festivala i poslati u svijet jednu sjajnu sliku o našem gradu, dobrim ljudima i dobroj energiji. Nadamo se da ćete uživati u ovom kadrovima koje smo kreirali s puno ljubavi prema onome što radimo.", komentirali su organizatori.

Podsjećamo da su već poznati datumi narednog Mostar Summer Festa koji nas u 2019. očekuje kroz tri magične festivalske noći, točnije na datume 27., 28. i 29.6.2019., a kako biste prvi saznali sve ostale detalje poput line-upa i prvih promo ulaznica, svakako već sada posjetite njihovu web stranicu www.mostarsummerfest.com i prijavite se na newsletter.

Do tada, ostavljamo vas uz mali petominutni film o Mostar Summer Festu i njegovoj publici. Uživajte!

Vezani članci