Najbrže kupce ulaznica za Massimov koncert u Skenderiji očekuju pokloni

Vidi originalni članak
Zbog sudjelovanja na dodjeli Glazbene nagrade Porin, koja se održava 29.03., sarajevski koncert Massima Savića, prvotno najavljen za 30.03. u dvorani Mirza Delibašić, pomjeren je na 12.04.
Publiku očekuje Massimov najveći solo koncert u Sarajevu u kojem će uživati u najvećim hitovima iz svih njegovih glazbenih epoha- od onih sa Dorian Gray, do posljednjeg albuma „Sada", koji je nominiran za 6 nagrada Porin.
Upravo ovaj album- „Sada" očekuje 40 najbržih kupaca ulaznica za VIP parter za koncert u Skenderiji.
„Za kupljene dvije ulaznice za VIP parter, 40 najbržih fanova na poklon dobiva novi Massimov album „Sada". Ovu pogodnost je moguće iskoristiti samo na prodajnim mjestima Artikulacija /BKC i plato Skenderija. Drugu pogodnost, za kupce ulaznica za tribine, Massimovoj publici su osigurali radijski partneri koncerta RSG i Antena Sarajevo. Naime za kupljene dvije ulaznice za tribine do 01.04., treću dobiju na dar. I ovu pogodnosti je moguće iskoristiti isključivo na pomenutim prodajnim mjestima ulaznica", pojasnili su organizatori iz agencije PRimera.
Cijela dvorana je sa sjedećom postavkom, a ulaznice po cijenama od 15 do 50 KM dostupne su u prodaji na platou Skenderija, Artikulacija BKC i sustavu kupikartu.ba.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Vezani članci