Doček Nove godine na otvorenom konačno i u Mostaru

Vidi originalni članak
"Na radost naših građana, a i šire regije i uz naše višemjesečne napore, uspjeli smo u organiziranju dočeka Nove godine u Mostaru. Napokon će Mostarci, kao i svi naši susjedi, imati priliku uživati u najluđoj noći u svom gradu", istaknula je Mikulić. Ideja za proslavu Novogodišnje noći, prema Josipinim riječima postoji duže vrijeme, a njena realizacija ostvarit će za predstojeću Novu godinu.

Nastup brojnih pjevača

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza cjelokupne organizacije događaja stoji Udruga za kreativni razvoj Kurziv.
"Naši prijatelji su ideju prihvatili s oduševljenjem i podrškom. U tom pravcu smo dobili dosta obećanja, ali s obzirom da je ostalo još dosta vremena do 31. prosinca, ostavljamo mogućnost izmjena kada je o ovom riječ", istaknula je Mikulić. Lokacija za doček Nove 2016. godine predviđena je na sportskim terenima na kampusu Sveučilišta u Mostaru, a ulaz za sve posjetitelje bit će besplatan. Nakon dugogodišnjeg iščekivanja proslave najluđe noći na otvorenom, Mikulić je istaknula da se očekuje veliki broj gostiju iz Hercegovine i susjedne Hrvatske, ali i iz cijele regije.
"Naši građani su nadasve željni dobrog provoda kada je riječ o novogodišnjoj noći u vlastitom gradu. Ako nas posluže vremenske prilike, Mostarci i svi ostali gosti mogu očekivati doista veselu, zabavnu i nezaboravnu večer", istaknula je Mikulić.

Pregršt iznenađenja

Sve nazočne u najluđoj noći zabavljat će Mladen Grdović, Jasmin Stavros i mlada regionalna zvijezda Ivo Jurić. Očekuje se i mnoštvo lokalnih grupa i pjevača koji će doprinijeti vrhunskoj zabavi.
"Iznimno nam je drago što je i Ivo prihvatio naš poziv, a s obzirom da je veći dio regije upoznat s njegovim radom, sigurni smo da će njegov nastup izazvati oduševljenje i same publike. U svakom slučaju, mladi Mostarac je odlučio nastupom dati svoj poklon gradu Mostaru. Mogu vam "šapnuti" da i on sprema iznenađenje za sve koji se nađu na dočeku", otkrila je Mikulić. Organizatori se nadaju da će program koji organiziraju zadovoljiti različite apetite publike, a sam početak je planiran u 20 sati. Iznenađenjima oko novogodišnje noći nije kraj. Mikulić je poručila da goste očekuje pregršt zanimljivosti za koje će publika saznati tek tu večer.
Udruga za kreativni razvoj Kurziv koja je i inicijator ove ideje sa svojim radom je započela 2012. godine. Udruga se bavi promicanjem i poticanjem kreativnog razvoja mladih, što rezultira činjenicom da članove Udruge čine u najvećem broju studenti. Prvi projekt Udruga je realizirala iste 2012. godine, u kojem se bavila osmišljavanjem, dizajniranjem i pravljenjem kreativnih rukotvorina, slikanjem, i brojnim drugim radionicama. Godinu dana kasnije, okupljaju novinare i prevoditelje i prvi put u povijesti Međugorja, osnivaju novine o Međugorju na stranim jezicima. Iste novine su se distribuirale u inozemstvo, najviše u Italiju i Ameriku. Proizvodnja i distribucija novina pod palicom Kurziva imala je u većinskom dijelu humanitarni karakter.
"Poznajući teško stanje velikog dijela naših sugrađana, trudimo se pomagati onima kojima je najpotrebnije, ali odlučni smo u želji da se ne želimo medijski eksponirati, jer nam nije cilj promovirati se na taj način", istaknula je Mikulić.

Dnevni list

Vezani članci