Bliži se dan velikog koncerta Marka Perkovića Thompsona na Širokom Brijegu

Vidi originalni članak

...u Širokom brijegu dana 23.12 2015 godine, kontaktirali smo organizatora koncerta - agenciju Elite media, te vam prenosimo njihovu izjavu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poštovani prijatelji i simpatizeri Marka Perkovica Thompsona, možemo vam u isto vrijeme izraziti žaljenje ali i zadovoljstvo informacijama koje od nas tražite. Žaljenje iz razloga sto dvorana Pecara nije većega kapaciteta da primi sve one koji žele prisustvovati glazbenom spektaklu u ove blagdanske dane, a zadovoljstvo naravno iz razloga sto se primakao dan održavanja tog dugo očekivanog događaja u, kako do sada stvari stoje, ispunjenoj dvorani Pecara. Zamolit ćemo vas ponovno za par stvari i dati nekoliko informacija kako bi taj događaj protekao onako kao sto i zaslužuju Hercegovina, grad Siroki Brijeg, vi draga publiko, kao i naš Marko.

Vrata dvorane za posjetitelje bit će otvorena već od 18 sati. Molimo vas za strpljenje prilikom ulaska u dvoranu jer je neophodno da se urade potrebne kontrole kako bi sve proteklo u najboljem redu, a kao sto i dolikuje predblagdanskom ozračju. Također vas izvještavamo da je još nešto ulaznica planiranih za pretprodaju dostupno na recepciji hotela Park. Za one koji ne stignu i one koji dolaze iz daleka osigurane su ulaznice iz posljednjeg kontigenta koje ćemo pustiti u prodaju na sam dan koncerta na prodajnom mjestu u hotelu Park u Širokom Brijegu(od 8 sati) kao i na dva prodajna mjesta u dvorani( od 17 sati).

Vezani članci