Tri pravila zbog kojih će vaš seks uvijek biti užitak

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Činjenica je da nema toga tko nije imao loše trenutke u seksu, ili poslije njega. Razlozi mogu biti brojni, no postoje tri gluposti koje često radimo, a posve su nepotrebne. Pridržavajte se njih, i vaši seksualni trenuci doživjet će ''vedriju'' stranu!

Znači, ono što bi svatko od nas trebao izbjegavati u svom ''putenom i strastvenom'' životu je:

1. Seks na brzinu i na silu

Prakticiranje seksa samo da ''ispunite'' svoju partnersku ili bračnu dužnost, nije nikakvo rješenje. Takav vas pogrešan pristup samo košta stvarnog uživanja u seksu. Ako vaš partner želi u tom trenutku ''valjati'' se s vama ispod plahti, a vi baš i niste raspoloženi, slobodno mu recite i ne očajavajte. Doći će trenutak i kad ćete vi biti spremni na akciju. S druge strane, seks na brzinu je idealan u trenutku strasti, no nikako ne i u trenutku kada to obavljate, samo da obavite.

2. Seks u trenutku u kojem želite raditi nešto posve drugo

Seks u kojem niste koncentrirani na užitak, već vam misli lutaju negdje drugdje, ne konzumirajte! Ako vas more brige ili jednostavno imate druge stvari na pameti, radije ne ulazite u seksualni odnos jer vaši osjećaji i mozak u tom trenutku nisu na istoj valnoj duljini, pa će užitak u tom kontekstu izostati.

3. Seks s krivom osobom

Ako niste u vezi i tražite avanturu, ne uzimajte seks s bilo kim ''zdravo za gotovo''. Kada se nađete u takvoj situaciji, uvijek razmislite hoćete li tu 'vruću' noć idućeg jutra željeti obrisati. Takav seks često je prisutan pod utjecajem alkohola ili droge. Bez obzira, uhvatite li nekog neznanca u noćnoj avanturi, dobrog prijatelja u trenutku slabosti ili pak vlastitog šefa, dobro promislite prije, isplati li se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

izvor: net.hr

Vezani članci