Top 5 fimova nakon kojih bi trebao uslijediti vatreni seks

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
1. Dirty Dancing
Očekivano, na prvom mjestu liste se našao klasik iz 80-ih, "Dirty Dancing" (u hrvatskom prijevodu "Prljavi ples"), koji s razlogom nosi naziv "bezvremenskog filma". Rijetko tko još nije uživao u plesnoj ljubavnoj priči Jennifer Grey, koja je utjelovila Frances "Baby" Houseman, te instruktora Johnnyja Castlea, kojeg je odglumio Patrick Swayze.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa


2. Mr. & Mrs. Smith
Film "Mr. i Mrs. Smith" označio je početak Brangeline i kraj veze Brada Pitta i Jennifer Aniston. John (Brad Pitt) i Jane (Angelina Jolie) par su koji je upao u dosadnu bračnu kolotečinu. Pokušaji da ubiju jedno drugo završavaju vrućim seksom u kuhinji.


3. Eyes Wide Shut
Na trećem mjestu liste našao se film "Eyes Wide Shut" (u hrvatskom prijevodu "Oči širom zatvorene"). Tom Cruise i Nicole Kidman utjelovili su bračni par suočen sa lažima, tajnama i ubojstvom. Riječ je o posljednjem filmu Stanleyja Kubricka, a kritičari ga smatraju dokazom da Kubrick "nije omekšao pod stare dane".


4. Suspiria
Talijanski horor "Suspiria" našao se na četvrtom mjestu liste Top 5 filmova koji garantiraju valjanje po plahtama dugo u noć. Tajne, nasilje i ubojstvo. Glavni lik u filmu je studentica koja se upisuje na glazbenu akademiju u Njemačkoj. Mlada balerina svjedoči sablasnim događajima.


5. The Fabulous Baker Boys
"The Fabulous Baker Boys" je američka romantična drama u kojoj glume braća Bridges, Jeff i Beau, te Michelle Pfeiffer. Dvojica braće, jazz pijanista, zaljubljuju se u prekrasnu pjevačicu, bivšu eskort damu. Iako pokušavaju bratski odnos staviti ispred požude, Michelle među braću Bridges unosi sjeme razdora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci