Ti i tvoj dečko ne pričate o bivšima? Evo zašto biste trebali!

Vidi originalni članak

Dolazi prirodno

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S bivšim smo ljubavima ipak proživjeli puno toga, pa je sasvim prirodno da tu i tamo iskoči neka priča iz tog vremena. Puno je prirodnije da to spominjete kao normalnu stvar nego da izbjegavate spomen bivših ljubavi.

Saznaješ korisne informacije

Kad se priča o bivšima, pričaju se i dobre i loše stvari, a upravo iz tih stvari možeš saznati što tvoj dečko voli, a što ne. Na taj način učiš puno o njemu i dobivaš šansu briljirati na područjima na kojima ona baš i nije.

Upoznaješ ga

Bivše nas ljubavi oblikuju, a ako sa svojim dečkom pričaš o njegovoj bivšoj curi, možeš saznati kako je došlo do nekih promjena u njegovom karakteru i što je naučio iz te veze. Osim toga, iz načina na koji priča o bivšoj odmah možeš vidjeti kakav je čovjek - ako priča jako ružno o njoj, velike su šanse da će tako pričati i o tebi ako prekinete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imaš šansu dobiti što želiš

Ako je tvoj bivši radio neke stvari koje su te jako smetale, jednostavno možeš to jasno reći svom sadašnjem dečku i suptilno ga upozoriti da to ne želiš u novoj vezi. Na taj način možeš postaviti dobre temelje za vaš odnos bez da si izričito tražila da se ponaša na određeni način.

Izvor: index.hr

Vezani članci