Seksi čarape po domaćoj recepturi

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U tvornici čarapa Jadran u utorak u podne svečano je proizveden 800.000.000. par čarapa, baš na 80. godišnjicu postojanja.

Osim novih modela različitih stilova, delikatnih uzoraka i otkačenih boja, Jadran je prigodno predstavio i revolucionarne čarape No Run koje se, kad se na jednom mjestu poderu, ne paraj po cijeloj dužini, odnosno, rupica se ne širi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


žene
Ovog proljeća ponudili su i primamljivu liniju Effeto – hulahopke s anticelulitnom kremom, s hidratantnom kremom, s mirisom ruže i s efektom svježine.


žene
Osim predstavljanja noviteta, direktor društva Živko Žužul na susretu s novinarima ispričao je i kratku povijest branda.


žene
'Tvornica je s radom započela 1930. godine kao tvornica čarapa Silk. Godine 1941. preimenovana je u Jadran, a velik uspjeh bilježi 1946. kada prva u Hrvatskoj kreće u proizvodnju svilenih čarapa. Golem rast na području bivše države bilježi 80-ih, da bi 1990. bila privatizirana kroz malo dioničarstvo. Novi vlasnik tvornicu je preuzeo 2004. godine, kada se mijenja i uprava, te se krenulo u korjenite promjene na čije smo rezultate danas više nego ponosni', ispričao je kratku povijest branda direktor društva Živko Žužul.


žene
U Jadranu su se pohvalili i suradnjom s hrvatskim dizajnerima, a najavili su i da kreću u obaranje Guinnessovog rekorda, odnosno navlačenje najviše čarapa na jednu nogu. Tvornicu će ove godine prigodno oslikati najvećim grafitom ženskih nogu u Hrvatskoj.


žene
Jadran danas izvozi 40 posto proizvodnje vlastitog branda, i to na 13 tržišta regije i zemalja EU-a. Najesen će predstaviti i novi brand Jadran Exclusive, čarape namijenjene najelitnijim prodajnim mjestima. Za iduću godinu najavili su i online prodaju čarapa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

tportal.hr

Vezani članci