Trećina žena se na silvestrovo želi seksati s neznancem!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Seks s neznancem na silvestrovo

Američko poduzeće proizvoda za intimnu njegu je napravilo istraživanje, koja je pokazala da je silvestrovo ta noć, kada žene žele intimne odnose s osobom koju ne poznaju. 33 % žena tvrdi da za novogodišnju noć žele strastveni seks, bez obaveza, s muškarcem kojeg ne poznaju. Ove novogodišnje noći su često izgovor za "seks na brzaka" kojeg svake godine prakticira 57% žena koje su sudjelovale u istraživanju.
Novogodišnji praznici su i povod za sklapanje novih veza

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vrijeme zimskih romantičnih praznika ja vrlo često sklapanje ljubavnih veza s dugogodišnjim prijateljima ili kolegama s posla. 29% ispitanih žena je priznalo da se u divlje veze upuštaju za vrijeme zimskih praznika, zato što je onda seks na silvestrovo osiguran. Žene koje su već u vezi žele prije svega začiniti i poboljšati svoj seksualni život, 51% žena koje su u vezi izjavilo je da u novoj godini žele prije svega više seksa.

Za novu godinu poklonite ... seks!

Ako niste osoba koja kupuje poklone te ih potom lijepo umata i radi iznenađenja... Pripremite dragoj osobi neki seksi poklon, poklonite sebe. Više od polovine ispitanica je priznalo da je njihov posebni dar baš seks a 82% ispitanica se nada da će u novoj godini imati više spontanog i zabavnog seksa koji će početi s novogodišnjim seksom.

izvor: intimatemedicine.com.hr

Vezani članci