Ovo su 3 glavna razloga zašto ga nisi prebolila

Vidi originalni članak
Tvoj najveći strah je da ćeš ti doma sjediti jadna i sama, dok će ona biti sretan s nekom drugom

Ti više nisi dio njegovog života, no on je i dalje veliki dio tvog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. On je bio konstanta u tvom životu

On je bio tvoj prijatelj i ljubavnik, a sad je iznenada nestao iz tvoje dnevne rutine. Čak i da si od kamena, falio bi ti, nakon toliko zajedničkih mjeseci ili godina, posebno ako ste zajedno živjeli. Sada misliš da ništa više neće biti kao prije i osjećaš se potpuno izgubljeno, iako znaš što ćemo ti reći: kasnije ćeš se svemu tome smijati.

2. Previše ti je stalo

To je onaj prirodni instinkt kod žena: čak i ako je on pogriješio i povrijedio te, ti i dalje osjećaš potrebu da mu pomogneš i da ga izvedeš na pravi put, misleći kako će se on promijeniti. Pa kad nakon nekog vremena nazove i kaže da mu fališ, jer vrlo vjerojatno nema bolju opciju, ti ćeš povjerovati i sama naći izgovore za njegovo glupo ponašanje. Toliko ti je stalo.

3. Bojiš se da će on naći bolju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvoj najveći strah je da ćeš ti doma sjediti jadna i sama, dok će ona biti sretan s nekom drugom. No, ni to nije najgora stvar, već je to ona što si sigurna da će zbog nje prestati raditi sve loše stvari, koje je radio s tobom. Drugim riječima, strah te od same pomisli da će druga imati koristi od vaših svađa i tvog zahtijevanja da promijeni neke stvari. Zašto se oko tebe nije toliko trudio? Zašto zbog tebe nije promijenio te stvari?

Vezani članci